Persil Romania 2020

Am câștigat lupta împotriva mirosurilor neplăcute cu noua gamă de detergent Persil cu tehnologia de neutralizare a mirosurilor neplăcute, ultraperformant chiar și împotriva petelor dificile, la temperaturi joase de spălare, fiindcă mie îmi place să spăl hainele la temperaturi joase pentru a nu mai sta prea mult până se termină mașina de spălat😁.

Am avut privilegiul de a găsi soluția perfectă pentru prospețime de lungă durată și anume: gama Persil împotriva mirosurilor neplăcute și asta datorită campaniei de la Persil împotriva mirosurilor neplăcute, campanie în care am fost selectată să testez noul detergent lichid dar și capsulele #Persildics. Wow, nu?!

Este soluția perfectă pentru prospețime de lungă durată – gama Persil împotriva mirosurilor neplăcute cauzate de transpirație, de grasimi și de alte mirosuri la fel de neplăcute ca cele menționate mai sus combate o varietate de mirosuri neplăcute și asta datorita noi tehnologii de neutralizare a mirosurilor neplacute.


• Tehnologia Deap Clean de la noul #Persil, căci despre aceasta vorbim, elimină chiar și cele mai dificile pete, oferă stralucire, protejează tesăturile și, datorită noii sale tehnologii de neutralizare a mirosurilor neplăcute oferă o propetime de lungă durată. Folosind aceasta tehnologie, noul Persil oferă strălucire, protejează țesăturile în special fibre sintetice si tesaturi mixte care, datorită structurii lor, sunt mai sensibile la mirosuri.

Beneficile noului Persil :
• Putere mare de îndepartare a petelor;
• Prospetțme de lungă durată;
• Protejează țesăturile;
• Neutralizează mirosurile neplăcute.

#PersilRomania2020

Ai grijă de tine…

Ai grijă de tine !”…unii chiar au

Unii spun: “Ai grijă de tine!”
Alții chiar au…
Unii iți vor spune că ești femeia vieții lor, sufletul pereche, că vor să se căsatorească cu tine, că sunt îndrăgostiți de tine, că ești de neînlocuit…
Apoi la prima problemă, chiar și banală iți vor spune să vă desparțiti, afirmând că nu vă potriviți, că nu te merita, că tu n-ai nicio vină sau că nu va merge relația voastră! Doar pretexte…
Unii se vor lauda lumii întregi cu tine, te vor prezenta persoanelor importante din viața lor, vor afirma cât de mult te iubesc și cât de mult contezi pentru ei…
Dar atunci cand veți rămâne doar voi doi, vei fi ignorată și nu vei auzi nici macar un: “Cum a fost ziua ta, draga mea?”
Unii iti vor vorbi despre visurile lor, ignorand complet visurile…
Unii vor vrea să-i asculți și să le faci pe plac, dar atunci când le vei cere același lucru, se vor retrage.
Unii iți vor promite că vei fi fericita și te vor face să visezi la o viata impreuna.
Dar fii sigură că nu va fi așa, dacă nu te iubesc cu adevarat.

Dar mai sunt și “alții”. Acei “alții,” pe care probabil, la prima vedere, i-ai ignorat.
Aceștia sunt cei care contează cu adevărat! Cei care vor face diferenta…
Ei sunt cei care iși vor respecta promisiunile. Cei care te vor iubi sincer. Care te vor sustine atunci cand vei avea nevoie.
Ei vor fi alături de tine, indiferent de situație. Iți vor imbrațisa trecutul și toate grijile, fără să te judece. Ei sunt total diferiți fața de toți cei pe care i-ai avut pana atunci, in viata ta.
Ei au invatat să aprecieze, să respecte și să iubească femeia de langă ei.
Unul dintre acești oameni va fi barbatul vieții tale, bărbatul cu care îți vei întemeia o familie, iar pe el o să-l iubești toată viața.

Degeaba!

Degeaba o alinți cu „draga mea” dacă ea se simte a nimănui. Degeaba îi vorbești frumos dacă sunt doar vorbe goale. Degeaba îi spui „te iubesc” dacă faptele nu îți susțin vorbele.
Degeaba ai lângă tine o femeie dacă nu ști să te porți cu ea. Degeaba o întrebi ce face dacă nu te interesează ce face, de multe ori iți dai seama când vrei doar sa faci conversație.
Degeaba te dai mare gentlelman când tu de fapt nici o floare nu poți oferi. Și degeaba o strigi „iubito” dacă n-o faci să se simtă iubită. Degeaba îi faci promisiuni mii și mii dacă niciodată nu le respecti. Degeaba crezi că totul ți se cuvine fără să dai nimic în schimb! Degeaba te iubește femeia dacă tu nu simți niciun strop de afecțiune pentru ea. Degeaba ii dai speranțe că tot ție nu-ți va fi bine, pentru că se întoarce împotriva ta, e legea firii, fii bărbat și asumă-ți propriile decizii. Faci rău, rău primești, degeaba ai tu impresia că îți va fi bine, e legea universului care ține doar cu partea bună!

O strângeai la piept

O strângeai la piept…

O strângeai la piept și simțeai că trăiești…de ce oare?! Pentru că era femeia pe care o doreai.
O strângeai la piept și simțeai că trăiești pentru că ea era femeia care știa să trezească în tine tot ce era mai bun.
O strângeai la piept și simțeai că trăiești pentru că era femeia care ar fi putut să te iubească cel mai mult pentru că, tu, erai bărbatul care și-l dorea la fel de mult cum o doreai tu.
Când o strângeai la piept te simțeai în siguranță, simțeai că poți atinge stelele de pe cer la fel de bine cum știai că îi poți atinge inima.
Când o strângeai la piept simțeai că trăiești, simțeai că ai pe cineva alături care te facea să zâmbești prin simpla ei prezență.
Când o strângeai la piept simțeai că ai găsit dragoastea.
Când o strângeai la piept stiai că, cu ea de mână puteai înfrunta lumea.
O strângeai la piept și știai că totul pare un vis devenit realitate.

Când o strângeai la piept simțeai că trăiești…

Omul potrivit

Omul potrivit

Omul potrivit nu pleacă niciodată, nu e nevoie să-i spui să ramână alături de tine, va rămâne și poate trece cu vederea peste orice greșeală facută, oamenii mai greșesc fără să-și dea seama.
Omul potrivit nu se supară din orice banalitate, ia totul ca pe o glumă.
Omul potrivit te vrea de la început până la sfârșit, nu se da niciodată la o parte de la responsabilități; ce zice, aia e!
Omul potrivit te înțelege doar provindu-l nu mai are nevoie de cuvinte.
Omul potrivit nu-ți va repeta niciodată „Mai târziu, acum nu vreau, nu pot” sau „Te iubesc eu, acum lasă-mă în pace” pentru că omul potrivit va face ca totul să fie bine și te va iubi iremediabil fără ca tu să-i cerșești iubirea. Omul potrivit te va susține în tot ce vrei să faci, va face ca visurile tale să devină realitate.
Dacă simți că ceva nu merge, nu insista căci omul potrivit se va intoarce singur la tine, mai bine zis va face ca totul să meargă bine încă de la început.
Persoanei potrivite îi va păsa de tine și nu te va lăsa niciodată să te simți singur(ă), ba mai mult, îți va fi mereu aproape, te va încuraja și te va ajuta.
Omul potrivit nu te va folosi niciodată pentru a-și urmări interesele, nu iși va bate joc de tine nicio clipă, nu te va face să te simți prost.
Omul potrivit pentru tine te va găsi oriunde te va duce soarta.
Doar omul potrivit te va înțelege si te va iubi mereu…pentru că el este omul potrivit
Omul care te vrea, te vrea, omul potrivit nu pleacă, el rămâne, dar dacă nu se va comporta așa, înseamnă că nu e OMUL POTRIVIT!

Sosia…

Sosia…este persoana care seamană izbitor de mult cu o alta. Fiecare persoană are în lumea asta 6-7 persoane care seamană identic cu noi.
Aceste persoane sunt împrăștiate pe toată planetă.
Câteodată poți face cunoștință cu sosia ta, dar este posibil să nu le întâlnești niciodată, deși ai fost foarte aproape de una dintre sosii.
Este emotionant și îndușoietor să vezi că o persoană seamănă cu tine.
Iar dacă nu ai găsit-o, nu ți-ai găsit sosia să știi ca ‘geamănul’ tău poate fi foarte aproape…

”Să știi că sunt cel mai frumos regret al tău…”

”Să știi că sunt cel mai frumos regret al tău…”

”Să știi că sunt cel mai frumos regret al tău”…a spus ea.

E cel mai frumos regret al tau, știi, nu?! Știi de ce?! Pentru că ai avut-o in mană și ai pierdut-o într-o clipă pentru o altă femeie care ți-a fost alături doar o noapte, și…a plecat,a plecat, nu s-a mai întors, un fiasco pentru tine, nu te-ai fi așteptat la asta, dar ca să vezi că gandul ți-e tot la femeia pe care ai avut-o, ți-ai dat seama că ai greșit când ai vazut că cealaltă te-a lăsat, te-a lăsat cu „bâta în baltă”.

 Ea este pentru tine cel mai frumos regret al tău, nu se va mai întoarce niciodată la tine pentru ca ai rănit-o foarte mult chiar dacă o cauți în fiecare zi și îți ceri iertare de mii de ori, pentru ea fapta a fost făcută, când te iubea mai mult și era emoționata pentru relația frumoasă care era între voi, tu ai dezamagit-o enorm de mult, fapt pentru care nu vrea sa te ierte și nici să-ți ofere o altă șansă, cu siguranță știe ca dacă ai făcut-o o data, o vei mai face și a doua oară. Nu va înțelege niciodată ce te-a determinat să-o faci…

Este târziu pentru tine să regreți ceea ce ai făcut, dar iubita, care ai avut-o și ai lăsat-o pentru alta, este și va rămâne cel mai frumos regret al tau.

Nu ești împăcat cu tine și va trece o perioadă până să mai ai încredere în femei. Ai dezamăgit singura femeie care ți-a acordat toată încrederea ei, tot respectul și timpul ei, pentru că, știi tu, timpul este cel mai important pentru oricine, timpul este prețios. Ea te-a iubit foarte mult și nu merita ceea ce i-ai făcut și știi că nici nu v-ați împlinit iubirea, pentru că nu ai mai așteptat și te-ai dus la alta care…te-a lăsat instant.

 De ce crezi că atunci când o cauți nu-ți spune decât că ”sunt cel mai frumos regret al tău…” .

Și nu poți spune că așa a fost să fie, așa ai vrut tu să fie….

” Sunt cel mai frumos regret al tau…”

Mai târziu…

Mai târziu!!!
Mai târziu, voi vorbi cu tine…
Mai târziu te sun,
Mai târziu ne vedem,
Mai târziu, facem o plimbare…
Mai târziu îți spun ce simt,
Mai târziu vei știi ce însemni pentru mine…
Mai târziu, poate te voi iubi…sau poate te voi uita…Lăsăm totul pe mai târziu, și uităm că „mai târziu”, nu e al nostru
Că „mai târziu”, oamenii s-ar putea să nu mai fie aici, lângă noi…Că „mai târziu” s-ar putea să nu ne mai auzim, sau să nu ne mai pese…Că „mai târziu” cel care aleargă azi să te strângă în brațe, poate fi mâine la un pas de neființă…Că „mai târziu”, copiii nu mai sunt copii…și părinții nu ne mai sunt decât amintire…Că „mai târziu”, ziua se transformă în noapte, puterea în neputință, zâmbetul în grimasă de durere…și viata în eternitate…
„Mai târziu”, va fi prea târziu…!

Preluat

De ce nu m-ai crede?!

De ce nu m-ai crede?!

De ce nu m-ai crede când iti spun ca nu sunt la fel ca celelalte și nu te voi face să suferi?!
De ce nu m-ai crede când iti spun că te pot iubi pană la lună și înapoi?!
De ce nu m-ai crede când îți spun că te pot face să uiți de suferințele anterioare?!
De ce nu m-ai crede când îti spun că totul poate fi frumos?!
De ce nu m-ai crede când îți spun că te ințeleg perfect și că-ți sunt alături?!
De ce nu m-ai crede când iți spun că tu poți deveni totul pentru mine?!
De ce nu m-ai crede când iți spun că merit tot ce este mai bun pe această lume?!
De ce nu m-ai crede când îți spun că totul va fi bine?!

De ce nu m-ai crede?!

Prietenul

Prietenul…

Prietenul/amicul este persoana care este strâns legată de tine, care are o afecțiune deosibită pentru tine, care poate avea încredere și știe că se poate baza oricând indiferent de distanța dintre voi desi nu vorbesc zilnic.

“Prietenul la nevoie se cunoaște”  când așa zisul prieten este bun ascultător, că nu are spune nimanui ceea ce i te destăinui și te-ar ajuta la ananghie, doar atunci îți poți da seama că este prieten.

 Prietenul este alături de tine și la bine și la rău și te poți baza pe el în orice situație. Nu cred că ar fi corect să ia legătura cu tine doar atunci când are el nevoie de ceva, de sfaturi sau pur și simplu se plictisește și nu are cu cine să-și piarda timpul.

Prietenia nu inseamnă să fii înconjurat de o sumedenie de oameni. Prietenia înseamnă să simți afecțiune pentru cineva, să te simți apropiată de o cineva, să simți că îți poți pune bazele în aceea persoană.

Important este să ai puțini prieteni ca să nu fii dezamăgit mai târziu, cu câți știu mai puțin cu atât este mai bine pentru tine, un secret în minus e binevenit căci fiecare om are secretele lui.

Fii interesat mai degrabă de calitate decât de cantitate.  E frumos să cunoști mulți oameni, dar, chiar și când ești într-un grup mare, tinzi să te ascoiezi cu cel care te înțelege cel mai bine.

Un prieten adevărat poate fi demn de încredere pâna la proba contrarie sau până când îți apare îndoiala că nu poate fi un prieten bun.

La un moment dat în orice prietenie, unul dintre cei doi este mai puternic decât celălalt. Un prieten adevărat îşi dă seama când eşti mai slab şi îţi sare în ajutor. Fireşte, prietenul tău are încredere că şi tu vei face la fel când el va fi în aceeaşi situaţie.

Există prieteni care nu sunt prieteni și prieteni care sunt mai mult decât frații, adică tu crezi că îți este prieten cineva până când auzi că a spus în stânga și în dreapta secretele tale sau atunci când ai nevoie de ajutor și nu ar da doi bani să te ajute sau cand te-a dezamăgit, și, există prieteni care simți că iți sunt frați dintr-o viață anterioară…