Omul potrivit

Omul potrivit

Omul potrivit nu pleacă niciodată, nu e nevoie să-i spui să ramână alături de tine, va rămâne și poate trece cu vederea peste orice greșeală facută, oamenii mai greșesc fără să-și dea seama.
Omul potrivit nu se supară din orice banalitate, ia totul ca pe o glumă.
Omul potrivit te vrea de la început până la sfârșit, nu se da niciodată la o parte de la responsabilități; ce zice, aia e!
Omul potrivit te înțelege doar provindu-l nu mai are nevoie de cuvinte.
Omul potrivit nu-ți va repeta niciodată „Mai târziu, acum nu vreau, nu pot” sau „Te iubesc eu, acum lasă-mă în pace” pentru că omul potrivit va face ca totul să fie bine și te va iubi iremediabil fără ca tu să-i cerșești iubirea. Omul potrivit te va susține în tot ce vrei să faci, va face ca visurile tale să devină realitate.
Dacă simți că ceva nu merge, nu insista căci omul potrivit se va intoarce singur la tine, mai bine zis va face ca totul să meargă bine încă de la început.
Persoanei potrivite îi va păsa de tine și nu te va lăsa niciodată să te simți singur(ă), ba mai mult, îți va fi mereu aproape, te va încuraja și te va ajuta.
Omul potrivit nu te va folosi niciodată pentru a-și urmări interesele, nu iși va bate joc de tine nicio clipă, nu te va face să te simți prost.
Omul potrivit pentru tine te va găsi oriunde te va duce soarta.
Doar omul potrivit te va înțelege si te va iubi mereu…pentru că el este omul potrivit
Omul care te vrea, te vrea, omul potrivit nu pleacă, el rămâne, dar dacă nu se va comporta așa, înseamnă că nu e OMUL POTRIVIT!