Persil Romania 2020

Am câștigat lupta împotriva mirosurilor neplăcute cu noua gamă de detergent Persil cu tehnologia de neutralizare a mirosurilor neplăcute, ultraperformant chiar și împotriva petelor dificile, la temperaturi joase de spălare, fiindcă mie îmi place să spăl hainele la temperaturi joase pentru a nu mai sta prea mult până se termină mașina de spălat😁.

Am avut privilegiul de a găsi soluția perfectă pentru prospețime de lungă durată și anume: gama Persil împotriva mirosurilor neplăcute și asta datorită campaniei de la Persil împotriva mirosurilor neplăcute, campanie în care am fost selectată să testez noul detergent lichid dar și capsulele #Persildics. Wow, nu?!

Este soluția perfectă pentru prospețime de lungă durată – gama Persil împotriva mirosurilor neplăcute cauzate de transpirație, de grasimi și de alte mirosuri la fel de neplăcute ca cele menționate mai sus combate o varietate de mirosuri neplăcute și asta datorita noi tehnologii de neutralizare a mirosurilor neplacute.


• Tehnologia Deap Clean de la noul #Persil, căci despre aceasta vorbim, elimină chiar și cele mai dificile pete, oferă stralucire, protejează tesăturile și, datorită noii sale tehnologii de neutralizare a mirosurilor neplăcute oferă o propetime de lungă durată. Folosind aceasta tehnologie, noul Persil oferă strălucire, protejează țesăturile în special fibre sintetice si tesaturi mixte care, datorită structurii lor, sunt mai sensibile la mirosuri.

Beneficile noului Persil :
• Putere mare de îndepartare a petelor;
• Prospetțme de lungă durată;
• Protejează țesăturile;
• Neutralizează mirosurile neplăcute.

#PersilRomania2020