A doua sansa

A doua sansa penru doi oameni care si-au pierdut orice speranta de a mai fi fericiti in doi, de a mai iubi din nou. S-au cunoscut intamplator cand copii lor vorbeau pe internet  si au intrat putin in jocul acesta fara ca ei sa stie ca vor fi predestinati. El, un tip sobru si elegant la vreo 40 de ani, patron al unui renumit restaurant din oras, ea, avea vreo 37 si  lucra la o agentie de imobiliare, la fel de eleganta.

Au pus la cale o intalnire pentru copii lor, fara a stii ca de fapt e intalnirea. Cand s-au intalnit a ramas amandoi stupefiati, ea crezand ca ii face ochi dulci fetei ei, el, de asemenea, ca are vreo legatura cu fiu-su. Pana sa ajunga la un numitor comun si sa inteleaga ca de fapt fiecare a vrut sa vada cu cine umbla copii lor, s-au certat foarte rau, iar ea a plecat foarte suparata pe el. El, ca un gentlman, nu a lasat lucrurile asa si incercand sa aplaneze situatia, a invitat-o la o cina in oras in restaurantul lui ca sa poata discuta mai multe.

In urmatoarele zile, cei doi se revad la cina. Fiul lui, stiind ca tatal lui este un afemeiat care umbla numai cu femei tinere si uimit de situatie le-a pus masa celor doi in speranta de a auzi ceva, dar ce sa vezi, nu au scos niciun cuvant in preajma lui.

Tatal baiatului, nu ii dadea voie sa-i spuna „tata”  in preajma femeilor, dar de asta a tinut sa-i faca cunostinta femeii. Baiatul a plecat in spate si au ramas singuri spunandu-si viata si de ce acum sunt singuri.

Cateva zile mai tarziu, femeia a povestit colegelor de la serviciu ce s-a intamplat, ele indrumand-o sa nu scape barbatul pentru ca o data in viata ti se ofera a doua sansa. Nu a bagat de seama de propriile sentimente, precis se gandea ca el are pe altcineva, dat fiind faptul ca, anterior  l-a vazut de vorba cu o alta femeie, si a dorit sa-si ia o vacanta singura, el a stiut ca viata lui se va schimba total daca va avea o femeie ca ea, nu a stat pe ganduri si a plecat dupa ea.

Ajuns acolo, i-a povestit ca a lasat restaurantul pe numele baiatului si ca vrea sa-si acorde a doua sansa. Asa au petrecut amandoi vacanta si au ramas impreuna.

A doua sansa nu o primesti decat o data in viata. A doua sansa iti este acordata dupa multe incercari nereusite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *