Dragoste târzie

In iarna anului 2015 ea este invitata la o petrecere desi nu stia foarte multe persoane. Stiindu-se sociabila si ca intra usor in vorba cu oamenii nu a stat prea mult pe ganduri, a acceptat invitatia si a revazut foste colege cu care s-a distrat pe cinste. Cand a luat o pauza din dans a stat putin de vorba cu persoana  care a invitat-o la petrecere, stand de vorba vede la masa din fata un barbat care o atrage din prima. A intrebat cine este barbatul acela raspunzandu-i ca nu este de ea, ca nu este bun pentru ea…Ok, nu a mai vrut sa stie nimic, stia doar ca e frumusel cu gropite.

La finalul petrecerii si-a dat seama de ce persoana care a invitat-o la petrecere i-a zis ca nu-i bun de ea, i-a zis acest lucru pentru ca el o placea si pana la urma i-a dezvaluit ca nu cumva sa o piarda, ea nu a acceptat, a refuzat si, si-a vazut de drumul ei spre casa.

Fara sa-si da seama a vazut pe o retea de socializare ca barbatul acela care a atras-o era in lista ei de prieteni, nu a facut nimic pentru ca barbatul nici macar nu a observat-o sau cel putin nu si-a dat ea seama de acest aspect.

Timpul a trecut, fiecare era intr-o relatie, pana cand i-a trecut el prin cap intr-o zi, i-au ramas gropitele lui in gand si a trecut cu privirea peste profilul lui, stia ca o urmareste deoarce doar ea vedea cand posta vreo poza unde putea sa vada urmaritorii nu doar reactiile lor.

Toate la timpul lor pana intr-o seara de mai, dupa cativa ani buni, cand ea se duce cu prietenul ei la o petrecere si da nas in nas cu barbatul cu gropite, flirteaza amandoi, zambind reciproc unul altuia fara a stii ce urmeaza. Se mai vad de cateva ori la petrecere, doar atunci cand se intrepatundeau privirile lor era el singur iar ea cu prietenul.

Ce sa vezi, nu a vorbit niciodata cu el, dar intr-o zi dupa petrecere, el era cu amicii lui, ea cu prietenul ei si o saluta. Probabil i-a atras si lui privirea oarecum, nu i-a ramas indiferenta si a simtit si el ceva. I-a raspuns si ea la acel salut. Peste cateva minute il vede iar la o masa cu un amic al lui, ea se uita insistent la el si zambeste, la fel si si din partea lui…s-au mai vazut intamplator si de fiecare data se salutau si zambeau unul altuia pana intr-o zi cand a ajuns ea la o cafea cu prietena ei, el era la randul lui la o alta masa o saluta intreaband-o ce face…

Dupa ani, cand erau singuri amandoi pentru ca nu au mers relatiile, el s-a bagat in seama cu ea pe internet si ii spune sentimentele lui fata de ea care le-a tinut bine ascunse si pe care nu a avut curajul sa i le spun pana atunci.

Cei doi se intalnesc si hotarasc sa inceapa o relatie impreuna…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *