”Să știi că sunt cel mai frumos regret al tău…”

”Să știi că sunt cel mai frumos regret al tău…”

”Să știi că sunt cel mai frumos regret al tău”…a spus ea.

E cel mai frumos regret al tau, știi, nu?! Știi de ce?! Pentru că ai avut-o in mană și ai pierdut-o într-o clipă pentru o altă femeie care ți-a fost alături doar o noapte, și…a plecat,a plecat, nu s-a mai întors, un fiasco pentru tine, nu te-ai fi așteptat la asta, dar ca să vezi că gandul ți-e tot la femeia pe care ai avut-o, ți-ai dat seama că ai greșit când ai vazut că cealaltă te-a lăsat, te-a lăsat cu „bâta în baltă”.

 Ea este pentru tine cel mai frumos regret al tău, nu se va mai întoarce niciodată la tine pentru ca ai rănit-o foarte mult chiar dacă o cauți în fiecare zi și îți ceri iertare de mii de ori, pentru ea fapta a fost făcută, când te iubea mai mult și era emoționata pentru relația frumoasă care era între voi, tu ai dezamagit-o enorm de mult, fapt pentru care nu vrea sa te ierte și nici să-ți ofere o altă șansă, cu siguranță știe ca dacă ai făcut-o o data, o vei mai face și a doua oară. Nu va înțelege niciodată ce te-a determinat să-o faci…

Este târziu pentru tine să regreți ceea ce ai făcut, dar iubita, care ai avut-o și ai lăsat-o pentru alta, este și va rămâne cel mai frumos regret al tau.

Nu ești împăcat cu tine și va trece o perioadă până să mai ai încredere în femei. Ai dezamăgit singura femeie care ți-a acordat toată încrederea ei, tot respectul și timpul ei, pentru că, știi tu, timpul este cel mai important pentru oricine, timpul este prețios. Ea te-a iubit foarte mult și nu merita ceea ce i-ai făcut și știi că nici nu v-ați împlinit iubirea, pentru că nu ai mai așteptat și te-ai dus la alta care…te-a lăsat instant.

 De ce crezi că atunci când o cauți nu-ți spune decât că ”sunt cel mai frumos regret al tău…” .

Și nu poți spune că așa a fost să fie, așa ai vrut tu să fie….

” Sunt cel mai frumos regret al tau…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *