Nimic nu ramane nepedepsit

Nimic nu ramane nepedepsit

Nimic nu rămâne neplătit sau mai bine zis roata întodeauna se întoarce!

Nimic nu ramane nepedepsit, bine faci, bine primești, rău faci, rău primești. Cam așa este în viața, asa ca ai grija ce faci, in special in dragoste, daca stii ca nu vrei o relatie cu cineva, nu iti bate joc. Intr-o zi viata ta va lua o intosatura si nu vei intelege de ce se intampla asa. Fii cu capul pe umeri ca sa asimilezi consecintele, nu e usor, dar nu a fost usor nici pentru persoana de care ti-ai batut joc. Viata poate lua o intorsatura grava de tot.

Daca stii ca nu vrei pe cineva, fii onest si spune-i, va fi mai usor sa treaca peste esec, peste lovitura, astfel, ramai si tu impacat ca nu ti-ai batut joc si in felul acesta nici persoana cealalalta nu va avea de suferit.

Nu uita, nimic nu ramane nepedepsit, roata se va intoarce mai devreme sau mai tarziu, gandeste-te la consecinte. Nu vezi acum, totul se petrece cu trecerea timpului.

Daca ti se intoarce spatele sau daca ti se inchide o usa gandeste-te ca asa e mai bine, se vor deschide alte usi mai bune sau o sa te primeasca cineva cu bratele deschise, nu dispera, totul va fi bine.

Roata se intoarce, nimic nu ramane nepedepsit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *