Oare iti mai amintesti?!

Oare-ți mai amintești

Oare îți mai amintești că ea a făcut parte din viața ta și că erai fericit pentru ca era fata care te facea sa zâmbesti. Mai știi ce frumos ii vorbeai si cum o surprindeai cu cate un gest frumos.

Oare o sa-ti amintesti de voi doi cand erati la cafea si nu-ti mai luai ochii de la ea si ii faceai o multime de complimente?! Timpul a fost prea scurt pentru voi doi, iar ea spera ca a ramas la tine in amintiri chiar daca, acum, nu mai ai curajul sa o privesti in ochi.

Tu ai avut o inima de piatra, ai lasat-o deoparte fara sa constientizezi ca iti va fi greu fara ea. Oare stii cât a durut-o când i-ai spus adio cu nonșalanță?! Daca ai fi stiut ai fi cautat-o sa iti ceri iertare,dar nimic nu ramane nepedepsit, toate la randul lor, sa nu crezi vreodata ca daca ti-ai batut joc de ea forta divina nu o va ajuta sa isi ia revansa, poate ca este in gandurile tale si acum cand ti-ai intemeiat o familie si ai un copil, cu siguranta nu-ti vei mailua privirea de la ea sau vei baga capul in pamant de rusine.

Oare iti amintesti cand ti-ai ajutat o cunostinta sa isi ia serviciu si pe ea ai lasat-o a nimanui?! Nu a contat pentru ea, s-a descurcat cum a putut si se va descurca in continuarea pentru ca tu ai facut-o sa se ambitionze si sa se descurce fara ajutorul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *