Casatoria

Casatoria este sfanta pentru doi oameni care se iubesc neconditionat, este formarea unei familii in fata lui Dumneseu, pas care nu poate fi facut cu oricine.

Casatoria este visul oricarei femei, sa fie in fata altarului cu persoana iubita, persoana cu care sa isi imparta secretele, bucuriile si durerile. Casatoria este familia pe care ti-o intemeiezi.

Casatoria nu este o joaca, trebuie sa faci pasul acesta cu persoana care stii ca va fi pentru totdeauna, cu persoana care te face sa tremuri, care stii ca iti va fi alaturi la bine si la rau.

Nu te poti casatori cu oricine doar pentru ca te intreaba lumea cand ai de gand sa faci pasul cel mare, te casatoresti cand simti ca stii ca faci pasul potrivit si corect, cand stii ca persoana nu-ti va da drumul la mana pentru nimic pe lume.

Persoana care de cand i-ai intalnit privirea pentru prima data, te va duce in fata altarului si te va face cea mai fericita si implinita femeie.

 Persoana, care nu ar conta relatiile  anterioare pentru tine deoarece stii ca el va fi alesul sau mai bine zis soarta ta si nu are rost sa-ti faci sange rau caci poti sa fugi de soarta cat ai vrea, mai devreme sau mai tarziu tot te prinde din urma.  

Cand iubesti si esti iubit, nimic nu mai conteaza decat sa-ti doresti ca de la statutul de indragostiti sa deveniti casatoriti, sa aveti cuibusorul vostru, sa apara rodul iubirii voastre si sa simti ca totul pare un vis cu greu de crezut ca e realitate.

Nimic nu e mai frumos decat sa iubesti…sa iubesti pe.ntru totdeauna..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *