Visele…

Visele…

Visele sunt imagini , manifestari involuntare sau fenomene pshice care apar in timpul noptii, caci despre visele din timpul somnului vorbesc, ele pot deveni realitate sau poate ca vrem noi sa devina realitate.

Evenimentele din vis sunt adesea imposibile sau foarte putin probabil in realitatea fizica.

Visele intotdeauna iti arata ceva sau prevestesc ca se poate intampla ceva, trebuie doar sa stii semnificatia, nimic nu e intamplator.

Exista oameni care nu cred in vise, pentru ei doar apare niste imagini care nu au legatura cu realitatea, ei bine, nu sunt de aceeasi parere, visele pot fi premonitorii.

Cateodata visele te fac sa resimti realitatea, trecutul sau trairile din trecut. Poate e mai usor sa vezi pe cineva in vis decat in realitate, poate e mai usor sa vorbesti cu persoana din vis, vorbe pe care  nu le-ai spus sau nu le vei spune niciodata, nu poti decat sa ramai cu incertitudinea ca nu ai avut curajul sa spui mai mult in realitate.

Poate ca e mai usor sa iti apara cineva in vis decat in realitate, sa vorbesti cu ea, stii, forta universului si ce atragi ține mai mult cu tine in vise decat in realitate si poate ca asa e mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *