Fericirea. Fiecare este fericit in felul lui

Fericirea este o stare de bine, o emotie pozitiva care te face sa fii sau sa te simti bine, o multumire sufleteasca intensa si deplina.

 Prin fericire simti viata mai frumoasa, mai infloritoare, simti ca radiezide acolo zicala „radiezi de fericire”.

Oamenii privesc diferit fericirea din jur, ca de exemplu: pentru un copil amarat lipsit de posibilitati financiare, vezi fericirea pe chipul lui cand primeste in dar o ciocolata sau o jucarie, poate chiar si o bombonica, pentru el, asta inseamna fericire. Pentru un atlet simte fericire cand a depasit cu o secunda adversarii si in felul acesta e invingator, pentru un sot care se afla in sala de asteptare simte fericirea cand iese doctorul din sala de operatii si ii spune ca si mama si copilul sunt in regula si sa nu se ingrijoreze, pentru un bolnav de cancer simte fericirea cand vede ca s-a trezit a doua zi si gandeste ca a mai vazut o data lumina zilei. Pentru un bancher este fericire suprema cand a castigat la bursa , fericirea este diferita, unii sunt fericiti cand au trecut testul la mate, altii cand se casatoresc dar si mii de astfel de cazuri.

In viata, nimic nu e intamplator, bucura-te de fiecare clipa care te face fericit, viata e prea scurta pentru a fi suparati si posomorati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *