Este greu să ierți…

Este greu să ierti...

Este greu sa ierti…dar este si mai greu sa castigi increderea cuiva. Este greu sa ierti pe cineva care stii ca te-a ranit, ti-e temea sa nu faca acelasi lucru, dar cu toate astea il ierti, treci peste, inchizi un ochi, zici ca va fi mai bine, dar ce crezi, este la fel sau poate chiar mai rau, nu zic sa nu se treaca cu vederea, dar sa nu se repete, poti trece o data de doua ori dar parerea mea este ca nu s-a rezolvat nimic .

Nu poti avea incredere in omul care nu si-a respectat cuvantul sau in omul care te-a ranit o data si te-a durut al dracului de rau, nu, nu poti.

 Ori sunt eu prea orgolioasa si nu pot ierta, ori nu pot intelege situatia.

E greu, stiu asta, dar daca ierti odata, se va repeta, si nu o data, poate iti va cere iertare ca a gresit sau poate nu, poate e orgolios si el, desi stie ca a gresit, dar nu recunoaste sau poate zice el ca nu o va mai face, ca nu se mai repeta, tu, il crezi ca o naiva ce esti pentru ca il iubesti si sti ca vei ramane singura, chiar daca nu vrei asta, nu vre sa ramai singura, dar mai devreme sau mai tarziu iti vei da seama ca asa este cel mai bine. Dar, ai grija sa nu fie prea tarziu pentru tine si pentru viata ta, viata ta este in mainile tale.

Poti ierta, dar sti ca niciodata nu vei mai avea incredere in el pentru ca ti-e frica, „odata ce te-ai ars cu ciorba, a doua oare sufli si in iaurt”, era o zicala si, stii ca nu va mai fi la fel ca inainte, desi tu inca speri la asa ceva..

Este greu sa ierti, dar este si mai greu sa castigi increderea cuiva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *